Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ha észreveszik a logisztikust, akkor baj van…

Szöveg: Kálmánfi Gábor |  2017. december 2. 9:15

A balatonakarattyai MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK) tevékenységét erősen meghatározza a logisztika. Nem véletlen tehát, hogy a logisztikusok napja alkalmából ünnepi állománygyűlést rendeztek a központban december 1-jén, pénteken.

A rendezvényen dr. Doór Zoltán, a Magyar Logisztikusok Szövetségének elnöke ünnepi beszédében úgy fogalmazott: a civil logisztikus szférában mindig is nagyra tartották a katonai logisztikai ágazatnál zajló munkát; nem csupán a teljesítmény, de annak speciális volta miatt is. Az elnök szerint egyenruhás kollégáiknak folyamatos változások közepette kell végezniük áldozatos munkájukat, nem mellesleg pedig ők is kiveszik a részüket határaink védelméből.

1596042013

Általános igazság persze: ha észreveszik a logisztikust – legyen akár civil, vagy katona – akkor már baj van, mert ez azt jelenti: valami hiányzik. Zárszóként leszögezte: úgy látja, hogy a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program megvalósulását követően a katonai logisztikusok a lehető legmodernebb körülmények között végezhetik majd munkájukat.

1596042014

Az ünnepi állománygyűlésen Piros Ottó ezredes, az MH RKKK parancsnoka elismeréseket adott át.


1596042014

Fotó: a szerző felvételei