Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ismét Budapesten a rendőri-katonai közelharc egyik szaktekintélye

Szöveg: honvedelem.hu |  2012. szeptember 12. 16:34

A nagy sikerű tavalyi továbbképzés után ismét Magyarországon tart kurzust a rendőri-katonai közelharc egyik legavatottabb nemzetközi szakértője, Walter Hock Hochheim. A foglalkozásokat október 5-6-7-én tartják.

1595941282

Walter Hock Hochheim 1974-ig biztonsági őrként dolgozott különböző texasi bárokban, majd az amerikai hadsereg katonai rendőrségénél szolgált Oklahomában, később pedig Dél-Koreában. 1977-től 1996-os leszereléséig a texasi rendőrség állományában szolgált, azóta amerikai politikusok, közéleti szereplők személyi védelmében vesz részt. Dolgozott többek között George Bush, Jimmy Carter és Rudy Giuliani stábjában is. Az amerikai haditengerészet, a légierő és a szárazföldi elitalakulatok ugyanakkor a mai napig számot tartanak szakértelmére a közelharc-képzés terén. Mindemellett rendszeresen utazik és képzéseket tart különböző katonai, rendőri egységek, illetve civilek részére szerte a világon.

Hochheim tavaly szeptemberben már járt Magyarországon, és az általa tartott kurzusok nagy sikert arattak, azokon számos rendőr, katona és terrorelhárító vett részt. A szervezők ezúttal is várják az érdeklődők jelentkezését.

További információk itt.

Címkékközelharc