Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyílt nap a rakétaezrednél

Szöveg: honvedelem.hu |  2013. május 8. 9:44

Nyílt napot tartanak Győrött, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél: május 11-én szombaton tárt kapukkal és rengeteg színes programmal várnak minden érdeklődőt a skarlátpiros barettsapkás honvédek, hogy egy élménydús napot tölthessenek el együtt a laktanyában.

Programokban nem lesz hiány, a szervezők minden korosztályra gondoltak. A kicsik szórakoztatásáról ugrálóvárral gondoskodnak, a nagyobbak pedig paintball-, illetve airsoft- játékban vehetnek részt, de akár kézigránát célba dobásával is kipróbálhatják magukat.

A haditechnika szerelmesei sem fognak unatkozni: megcsodálhatják az ezred technikai eszközeinek impozáns bemutatóját, kipróbálhatják a rakétaindító, valamint a repülőgép-szimulátort, és megtekinthetik a fegyverzeti anyagokat is.

Látványos bemutatóval készülnek az EUFOR Kontingens 12. váltásában szolgáló ezredbeli katonák, és bemutatkozik a Készenléti Rendőrség Lovas és Kutyás Szolgálati Osztályának kutyás alegysége, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet műveleti csoportja is.

Az érdeklődők mindeközben a Zrínyi Kiadó könyveiből is vásárolhatnak, illetve makettek közül válogathatnak majd.

A nyílt nap ünnepélyes zászlófelvonással, 9 órakor kezdődik, és a technikai eszközök látványos elvonulásával, 15 órakor ér véget.

További részletek az alakulat honlapján! A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!