Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Rákosmenti rendvédelmi és katonai napok

Szöveg: honvedelem.hu |  2017. június 16. 13:51

Hatodik alkalommal rendezik meg a rendvédelmi és katonai napokat a XVII. kerületben június 16-18. között. A programsorozaton a Magyar Honvédség és a Zrínyi Kiadó is képviselteti magát.

1596034286

Idén már hatodik alkalommal rendezi meg a XVII. kerület a rendvédelmi és katonai napokat. A szervezők tájékoztatása szerint a programsorozat a szakszerű, hagyományokat tiszteletben tartó ismeretközlést tűzte ki célul, hangsúlyozva a rendvédelmi dolgozók áldozatos, hősies, fáradtságot nem ismerő munkájának megbecsülését.

Az immár hagyománnyá vált rendezvényre évről évre több ezren látogatnak el. Ebben az esztendőben az előző évekhez méltó, a családok számára tartalmas szórakozást, ismeretterjesztést kínáló hétvégét ígérnek a szervezők, melynek során a honvédelmi tárgyi emlékek bemutatásával, műszaki mentési gyakorlattal, valamint különböző rendvédelmi látványelemek megjelenítésével szeretnék a fiatalabb generációk számára a honvédelem, az önzetlen hazaszeretet, a bajtársiasság ideáit közvetíteni.
 
A Magyar Honvédség, a rendőrség és a katasztrófavédelem is külön kiállítóhellyel és programokkal színesíti az eseményt, a katonai alakulatok közül többek között az MH 1. Honvéd Hadihajós és Tűzszerész Ezred tűzszerész alegységeinek bemutatóját is láthatják az érdeklődők. A helyszínen külön standdal jelen lesz a Zrínyi Kiadó is, ahol akciós áron lehet megvásárolni a kiadó friss és régebbi kiadványait.

Bővebb információ itt olvasható.