Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Véget ért a zászlósi tanfolyam

Szöveg: Duruczné Téglás Dóra főhadnagy |  2012. december 25. 18:35

A zászlósi állomány létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen!- mondta Horváth Gábor dandártábornok, az MH Altiszti Akadémia parancsnoka a zászlósi tanfolyam ünnepélyes kibocsátó ünnepségén, a napokban.

Az MH Altiszti Akadémiára vezényelt 33 főtörzsőrmester és zászlós sikeresen teljesítette a tanfolyamot záró elméleti és gyakorlati vizsgát. A 12 hetes tanfolyamon széles körű ismereteket szerezhettek, nemcsak a Magyar Honvédség működésével, szervezésével és támogatásával kapcsolatban, hanem minden olyan ismeretnek birtokába kerültek,amelyek ahhoz szükségesek, hogy a jövőben vezénylő zászlósi beosztást láthassanak el a tanfolyamra vezényelt altisztek.

1595946920

A kibocsátó ünnepségen a végzetteket az MH Altiszti Akadémia parancsnoka mellett Tóth László főtörzszászlós köszöntötte. Az MH Összahaderőnemi Parancsnokság vezénylő zászlósa a tanfolyamon megszerzett tudásanyag fontossága mellett külön kiemelte az oktatók áldozatos munkáját, melynek eredményeképp a tanfolyamon részt vevő állomány kiemelkedő eredménnyel zárta a képzést.

Fotó: A szerző felvétele