Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vezénylőzászlósok a Parlamentben

Szöveg: Kovács Zoltán |  2013. december 5. 15:48

Az összhaderőnemi vezető altiszti tanfolyam résztvevőit fogadta és tartott számukra előadást Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium Parlamenti államtitkára december 4-én, szerdán a Parlamentben.

1595963789

Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa

A tizenkét hétig tartó altiszti felkészítésen résztvevő, főtörzszászlósi beosztásba tervezett katonák számára az államtitkár országunk közigazgatási és gazdasági felépítéséről, jogrendjéről és a különböző irányítási szervek működéséről, az uniós és NATO-s szerepvállalásainkról, valamint a Magyar Honvédség ezekben betöltött szerepéről és fontosságáról beszélt.

Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa megköszönte Vargha Tamás  előadását. Mint elmondta: ez is hozzájárul ahhoz, hogy a tanfolyamon résztvevők a jövőben a  parancsnokok, illetve a vezetők mellett akár közvetlen tanácsadói feladatot lássanak el, és magasabb színvonalon gyakorolhassák hivatásukat.

1595963789

Vezénylőzászlósok a Parlamentben

Fotó: a szerző felvételei