Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Irány a Sziget!

Szöveg: Bleszkán Szilárd |  2012. augusztus 6. 14:36

Augusztus 8-án, szerdán újra kinyit a „Seregnyi lehetőség pontja” – ezúttal a Hajógyári-szigeten, a Sziget Fesztivál civil falujában. A Honvédelmi Minisztérium Sajtóiroda és a Zrínyi Média munkatársai felkészülten várják a legnagyobb magyarországi fesztivál látogatóit, magyarokat és külföldieket egyaránt!

Újra hadrendbe állítjuk a médiakamiont, a repülőgép-szimulátort és a Sidi Péter magyar olimpikon által is tesztelt lézer-céllövöldét, utóbbit – a fesztivál méreteire és a játék népszerűségére tekintettel – két fegyverrel, tehát megduplázott „lézerkapacitással".

A Seregnyi lehetőség pontjának munkatársai a  legnagyobb látogatottságú és a külföldiek körében is legnépszerűbb hazai fesztiválra a VOLT és az EFOTT fesztiválokhoz hasonló, néhány vonatkozásában mégis egyedi produkcióval készülnek; a döntő hangsúlyt a missziós szerepvállalás bemutatására helyezik, amelynek tematikus programja augusztus 10-én, pénteken lesz látható a honvédségi sátornál.

A következő nap, azaz augusztus 11-én a Különleges Díszelgő Csoport mutatkozik be a Szigeten. Az Önkéntes Tartalékos Rendszer megismerésére az egész fesztivál tartama alatt lesz lehetőségük az érdeklődőknek.

Szerdától tehát a Szigeten várjuk az érdeklődőket, de – ahogy azt a VOLT és az EFOTT esetében is tettük – azok számára is szolgálunk hírekkel, akik nem tudnak kilátogatni hozzánk; mindennap jelentkezünk a Szigetről a nap legfontosabb történéseivel, tapasztalataival a honvedelem.hu-n.

1595939729