Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jótékonysági est a Stefánián

Szöveg: honvedelem.hu |  2010. november 19. 13:17

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége tagegyesületei közreműködésével és a Stefánia Kulturális Központ együttműködésével jótékonysági műsoros estet szervez a devecseri és kolontári vörös iszap által okozott katasztrófa károsultjainak megsegítésére.

A BEOSZ elnöksége minden, a bajba jutottakon segíteni szándékozót tisztelettel meghív a Stefánia Kulturális Központ színháztermébe 2010. december 01-én, 18.00 órára egy kulturális élményt nyújtó karitatív műsorra. A jótékonysági előadás jegyeinek ára személyenként, 1000.- Ft.
A műsorban a kezdeményező Obsitos katonai fúvószenekarral együtt szereplő énekes- és hangszeres szólisták népszerű magyar zeneszerzők közkedvelt melódiáival és magyar katonadalokkal lépnek színpadra.

A rendezők kérik a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség Budapesten és környezetében lévő intézményeinek, katonai szervezeteinek, alakulatainak hivatásos és szerződéses katonáit, köztisztviselőit, illetve közalkalmazottait, valamint a fővárosi nyugállományú egyesületek tagjait, hogy minél szélesebb körben éljenek az adakozás lehetőségével és a rendezvényen való személyes megjelenésükkel támogassák ezt a jó szándékú és nemes kezdeményezést.

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége felhívást intézett a rendezvényen részt venni nem tudó, Budapesttől távolabb lévő tagegyesületeihez, hogy ők pénzadományok felajánlásával járuljanak hozzá a kárt szenvedettek megsegítéséhez.

A BEOSZ elnöksége kéri a honvédelmi tárcához közel álló érdekvédelmi- és más társadalmi szervezeteket, honvédségi gazdálkodó szervezeteket és intézményeket, civil együttműködő partnereket és támogatókat, hogy a rendezvényen való részvételükkel és hasonló kezdeményezésekkel csatlakozzanak az országos mozgalomhoz.