Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Teniszverseny tizenharmadszor

Szöveg: honvedelem.hu |  2010. szeptember 28. 10:53

A Honvéd Zrínyi SE tizenharmadik alkalommal rendezi meg október 16–17-én a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen a Tóth Pál Emlékversenyt. A teniszversenyre a szervezők várják az érdeklődőket.

A versenyre nevezhetnek a Honvédelmi Minisztériumban és a Magyar Honvédségben szolgáló tisztek, tiszthelyettesek, szerződéses katonák, valamint az ott dolgozó köztisztviselők, közalkalmazottak, a HM és az MH nyugdíjasai, honvédségi sportegyesületekben leigazoltak illetve a meghívottak.

A férfi összevont egyéni és női egyéni versenyekre a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen kerül sor október 16-án 9 órától.

A versenyre nevezni október 9-én 14 óráig lehet Bakonyi Zsuzsannánál a 06-30-397-6574-es telefonszámon, illetve e-mailben, a [email protected]

címen lehet.

A versenyt – a nevezések függvényében – körverseny vagy egyenes kiesési rendszerben bonyolítják le.

A verseny védnöke: Bakó László nyá. alezredes, HZSE elnök. A versenybizottság tagjai: dr. Szabó György nyá. ezredes, Bakonyi Zsuzsanna zászlós, Oláh Balázs nyá. alezredes.

Az I. helyezett elnyeri a „Tóth Pál" vándorserleget, emellett pedig oklevelet és érmet is kap. A II. és III. helyezett oklevelet és érmet vehet majd át.