Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Irány a megújult sereg!

Szöveg: honvedelem.hu |  2023. február 14. 9:14

Megújult külsővel és belső tartalommal várja a katonai életpálya iránt érdeklődőket a katonai toborzás honlapja, az iranyasereg.hu. A portálra látogatva minden szükséges információ elérhetővé válik azok számára, akiket érdekel, hogy miképpen csatlakozhatnak a megújuló, modern, high-tech Magyar Honvédség kötelékébe.

iranyasereg1

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter az idei évre meghirdetett toborzókampány nyitórendezvényén szólt többek között a toborzás egyik fontos információforrásáról, az iranyasereg.hu weboldalról, amely immáron új designnal és aktualizált, részletes tájékoztatókkal várja a Magyar Honvédség és a katonai szolgálat iránt érdeklődőket. Amint arra a honvédelmi tárcavezető is rámutatott, amellett, hogy a toborzók is új kiképzésben részesültek, megújult a toborzás egyik legfontosabb felülete is.

„Bízunk abban, hogy az átalakított és megreformált high-tech folyamatok segítségével azonnal kapcsolatba tudunk lépni minden érdeklődővel és a lehető leghamarabb el fogunk tudni jutni a szerződéskötéshez, majd pedig az alapkiképzéshez, ami minden katona első alapélménye” – fogalmazott Szalay-Bobrovniczky Kristóf, hozzátéve: „Mi készen állunk. Az a kérdés, hogy fiatalok, ti készen álltok-e?”

Tehát, ha katonai pályafutás és jelentkezés, akkor Irány a Sereg!

Kapcsolódó cikkek
0213_toborzókampány (nyitó)

Terepmintás jövőkiállítás

2023. február 13. 18:56