Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ismét kemény futamra készül a Dream Team

Szöveg: Honvéd Dream Team |  2010. május 6. 11:04

Újabb hónap, újabb verseny – pénteken kezdődik és vasárnapig tart az országos tereprali-bajnokság harmadik futama, a kapuvári Rábaköz-kupa. A népes mezőnyben természetesen megtalálhatjuk a honvédségi egység, a Dream Team tagjait, Bálint Zoltán pilótát és Marton Dániel navigátort. A páros két viadalt követően a negyedik helyen áll.

– Mivel tavaly is szerepelt a programban a kapuvári verseny, körülbelül tudom, hogy mire számítsak – nyilatkozta Bálint Zoltán. – Kellemes emlékeim vannak a 2009-es Rábaköz-kupáról, mivel ötödikek lettünk a rendkívül technikás szakaszok teljesítése után. Az utak mentén rengeteg a locsolócsatorna, tehát ha lecsúszol, komoly gondjaid adódhatnak, az erdős részeken pedig a sok fatuskó jelenti a veszélyt, hiszen könnyen megütheted az autót. Azt sem felejtettem el, hogy egy esztendeje iszonyatosan meleg volt, s bizony a körülmények nagyon megviseltek. Éppen ezért most megpróbálok a lehető legjobban felkészülni. Minden nap futni járok, ráadásul a hétfői teszten a bajnokság második helyén álló Palik Lászlótól is sok tanácsot kaptam. Előbb én ültem mellette, majd ő volt az “utas". Bízom benne, hogy a tanultak hasznomra lesznek a kapuvári futamon.

Marton Dániel a Dream Team tagjaként a harmadik versenyére készül. – Szokásomhoz híven most is izgatottan várom a viadalt, de úgy gondolom, ez teljesen természetes. Ahogy láttam, sok induló lesz, a népes mezőny biztosan megnehezíti mindenki feladatát – mondta a navigátor. – Bevallom őszintén, elég fáradtnak érzem magam, az elmúlt napok nem a pihenésről szóltak. Teljesen átvizsgáltuk a Nissant, felkészítettük a versenyre. Persze, nem panaszkodom, boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek, az álmom vált valóra, hogy részt vehetek a tereprali-bajnokság futamain. Megpróbálom jól kialudni magam, a pénteki prológon, majd a verseny többi napján is a maximumot akarom nyújtani.

1595901347