Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jótékonyság, Gripenek és egy sikeres kiképzés

Az elmúlt hét legizgalmasabb videói

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. december 24. 9:31

Összeállításunkban az elmúlt hét legizgalmasabb videóit tekinthetik meg.

Hathetes kiképzés végére tettek pontot

Szakaszszintű éles lőgyakorlaton bizonyították felkészültségüket az MH 5. Bocskai István Lövészdandár 39. Lövészzászlóaljának katonái december 16-án, pénteken, a hajdúhadházi lőtéren. 

A teljes tudósítás itt érhető el.

* * *

Jónak lenni jó!

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség is csatlakozott a Jónak lenni jó! kampányhoz. Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter egy huszárszablyát ajánlott fel a jótékonysági akció keretében, amit idén immár 11. alkalommal rendez meg a közmédia. A szervezők a befolyt összeget ezúttal a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének ajánlják fel, hogy segítsék a látássérültek életminőségének fejlesztését.

A teljes tudósítás itt érhető el.

* * *

19 riasztás, 246 felszállás, 304 repült óra

Befejeződött a magyar légierő balti légtérellenőrzési küldetése, amelyet a NATO Baltic Air Policing (BAP) missziójának keretében láttak el a magyar Gripenek az elmúlt négy hónapban. December 12-én, hétfőn tartották a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison azt a visszafogadó ünnepséget, amelyen mások mellett Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa és Ugrik Csaba dandártábornok, a repülőbázis parancsnoka is részt vett.

A teljes tudósítás itt érhető el.

Címkékhonvédelem
Kapcsolódó cikkek