Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Késharc verseny a szemináriumon

Szöveg: honvedelem.hu |  2010. november 3. 17:08

Idén ismét megrendezi nemzetközi szemináriumát a Honvéd Auróra Sportegyesület (HASE) Közelharc-Kézitusa Szakosztálya. A szervezők, e szeminárium keretén belül, november 13-án késharc versenyt is rendeznek. A versenyre november 5-ig még lehet jelentkezni.

Késharc versenyt rendez november 13-án, szombaton a Honvéd Auróra Sportegyesület Közelharc-Kézitusa Szakosztálya. A főváros X. kerületében, a Honvéd Küzdősport Centrum Tüzér utcai objektumában megrendezendő versenyre november 5-ig még lehet jelentkezni – tájékoztatta a honvedelem.hu-t dr. Zöllei Zoltán nyugállományú alezredes, közelharc-kézitusa szakértő, a verseny egyik szervezője.

Mint megtudtuk, a helyszínen 9 órától lehet nevezni, a verseny 10 órakor kezdődik, amely közben a kések fajtáiról, fogásmódjairól, az alaptechnikákról, valamint a harci kések használatáról is bemutatókat tekinthetnek meg az érdeklődők. Emellett a késtámadások elleni védekezések lehetőségei, a késharc alapjai, és a kés-kés elleni technikák is szerepelnek a bemutatók programjában – tudtuk meg a szervezőtől.

A versenyről további részletes információ a www.kezitusa.hu oldalon található.

Fotó: Illusztráció