Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Közös kiképzés, önjáró aknavető, ökölvívő edzés

Az elmúlt hét leglátványosabb fotói

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. május 6. 9:54

Összeállításunkban az elmúlt hét leglátványosabb fotóit tekinthetik meg.

Közös kiképzésen...

Közös kiképzésen vettek részt az elmúlt héten az amerikai hadsereg Magyarországon tartózkodó 2. Lovassági Ezredének (2. Cavalry Regiment) katonái az MH Bakony Harckiképző Központ Ellenerő Századának katonáival. Az egyhetes kiképzés során nemcsak a harcászati ismereteiket osztották meg egymással, hanem lehetőség adódott a két hadseregben rendszeresített, különböző fegyvertípusok, harcjárművek kipróbálására is.

A teljes tudósítás itt érhető el.

17. het - kep 01

Önjáró aknavető képesség születik

Dr. Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos és dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának jelenlétében mutatták be annak a többnemzeti kutatás-fejlesztési programnak az eddig elért eredményét, amelynek célja az önjáró aknavető képesség megteremtése a Magyar Honvédségben. Az MH Bakony Harckiképző Központ gyakorlóterén egy Gidrán harcjárműre szerelt, 120 milliméteres aknavetőé volt a főszerep április 25-én, hétfőn.

A teljes tudósítás itt érhető el.

17. het - kep 02

Ökölvívó edzés Erdei Zsolttal

Rendhagyó bokszedzést tartott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán (HHK) Erdei Zsolt „Madár”.

A teljes tudósítás itt érhető el.

17. het - kep 03
Címkékhonvédelem