Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Széleskörű összefogás a bajbajutottakért

Az elmúlt hét legizgalmasabb videói

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. március 10. 8:37

Összeállításunkban az elmúlt hét leglátványosabb videóit tekinthetik meg.

„Nem gondolta senki, hogy ezt 2022-ben meg fogjuk élni” – Összefogás a bajbajutottakért

Március első napjaiban tovább folytatódott a Magyar Honvédség katonai kötelékeinek átcsoportosítása a keleti régióba. A katonák Magyarország szuverenitásának garantálása mellett a humanitárius feladatok ellátásában is segítik a rendőrség és a Belügyminisztérium munkáját a Magyarországra érkező menekültek fogadásában. Az ukrán-magyar határ mentén széleskörű összefogás segíti a bajbajutottakat.

A teljes tudósítás itt elérhető.

Mesterlövész kiképzés: rajtaütés

Komplex vizsgával ért véget a mesterlövész beosztású katonák kiképzésének második, öthetes fázisa a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandárnál. A felkészítés zárásaként a katonák egy lövészrajba integrálva támogató feladatokat láttak el. Összefoglaló videónkat látják.

A teljes tudósítás itt elérhető.

Felkészült katonák védik az országot és a magyar emberek biztonságát

Hazánk Ukrajnával határos szakaszán a Magyar Honvédség katonái humanitárius feladatokban segítik a rendőrség és a Belügyminisztérium munkáját a Magyarországra menekülők fogadásában, elhelyezésében, a róluk való gondoskodásban. A katonai készenlét ugyanakkor garantálja, hogy Magyarország területére fegyveres csoportok ne sodródjanak át. Ezzel kapcsolatban egy harckocsiszázad gyakorlatát tekintette meg a magyar-ukrán határon Benkő Tibor honvédelmi miniszter március 4-én, pénteken.

A teljes tudósítás itt elérhető.

Címkékhonvédelem