Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

tudomány

Adattudomany_borító

Adattudomány a honvédelem szolgálatában

2021. október 13. 16:31

„Adattudomány a honvédelem szolgálatában” címmel rendezett szakmai workshopot az MH Transzformációs Parancsnokság (MH TP) október 13-án, szerdán, Budapesten.

konferencia_kapott (2)

Tudományos konferenciát rendeztek

2021. szeptember 4. 10:52

Egyik szervezője és előadója volt az MH 52. Oszlányi Kornél Területvédelmi Zászlóalj annak a tudományos konferenciának, amelyet augusztus 27-én, a Magyar Tudományos Akadémia pécsi székházában rendeztek meg.

itdk

HHK ITDK: tudomány az online térben

2021. június 1. 16:53

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar 2021. évi tavaszi Tudományos Diákköri Konferenciájára a hagyományoknak megfelelően jelentős számú pályamunka érkezett, többek között a civil kar hallgatóitól is.

toborzás_borító

Célt értek a videojátékkal eltöltött órák

2021. május 24. 14:19

Mivel Baglyos Sándor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója egyformán szeret kutatni és videojátékokkal játszani, így megpróbálta e kettőt összekötni. A tudományos kísérlet rögtön első helyet ért az egyetemi hallgatók rendszeres országos konferenciáján.

otdk-logo-thumb

„A honvédség, az igazi mellett a második apám lett”

2021. május 10. 8:08

Első helyezést ért el a XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Agrártudományi szekció, agrár- és élelmiszermarketing tagozatán Bazsik István zászlós, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár katonája. A díjazottal a megmérettetés mellett arról beszélgettünk, miért fontos a Magyar Honvédség és az agrártudomány kapcsolata.