Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Balaton-átúszás 2010: jelentkezz az Úszó-Erődbe!

Szöveg: hm.gov.hu |  2010. július 13. 8:46

A 2010. évi Balaton-átúszás – az időjárás függvényében – július 24-én kerül megrendezésre (tartalék napok: július 25, vagy a következő hétvége, melyről a híradásokból értesülhetnek a jelentkezők).

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvényhez kapcsolódó jó hír, hogy a hivatásos, szerződéses és az ellátási körbe tartozó nyugállományú katonák, katonai tanintézetek hallgatói, valamint a HM-MH állományába tartozó köztisztviselők, közalkalmazottak térítésmentesen (a nevezési díj megfizetése nélkül) vehetnek részt a programon. Õk képezik az Úszó-Erőd állományát.

A jubileumi, 10. „Úszó-Erőd" közös indulása 10.00 órakor történik a révfülöpi strandról.

A részvétel feltétele az előzetes regisztráció. Kérjük, hogy aki saját felelősségére, az Úszó-Erőd tagjaként, részt kíván venni a Balaton-átúszáson legkésőbb július 22-én 12.00 óráig küldje meg az alábbi adatait az [email protected] e-mail címre:

Név:
Rendfokozat:
Születési időpont:
Szolgálati hely (alakulat megnevezése):
Igazolvány szám (szolgálati, nyugdíjas ill. személyi):

A szervezőbizottság döntése alapján, az „Úszó-Erőd" tagjai is a többi átúszónak biztosított csomagszállítási szolgáltatást vehetik igénybe.

Az Úszó-Erőd tagjainak érkeztető pontot működtetünk Balatonbogláron, a Föveny-strand területén, ahol a táv teljesítése után a regisztrált résztvevőknek kötelező a bejelentkezés.

A versenyről további információkat a www.balatonatuszas.hu honlapon az „Úszó-Erőddel" kapcsolatosan pedig a www.hososz.hu kaphatnak az érdeklődők.

Teljesítsük együtt az 5.2 km-es távot!