Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Harry herceg mint kidobóember

Szöveg: FH/honvedelem.hu |  2008. augusztus 19. 11:23

Kidobóemberként is kipróbálta magát Harry herceg, miközben nemrég a brit hadsereg megbízásából az afrikai Lesothóban gyakorlatozott – tudta meg a News of the World című vasárnapi bulvárlap internetes kiadása.

hirdetés
A brit trónörökösi rangsorban harmadik ifjú egy barátja Butha-Buthe-i éjszakai szórakozóhelyén ugrott be egy éjszakára a kidobók sárga pólójába. Mint a Hoppinn bár tulajdonosa a lapnak elmondta, Harrynek megtetszett az egyenruha, és megkérdezte, hogy szerezhetne egyet. Brian Sables szerint csak a kidobóknál volt üresedés aznap éjszaka, így a 23 éves királyi sarj ott vállalt munkát.

Mint egy, a királyi családhoz közelálló forrás elmondta a lapnak, Harry imádja Lesothót, mert ott zavartalanul élvezheti az életet és beugorhat bajtársaival bárhova sörözni is.

A herceg hivatalosan saját, Sentebale elnevezésű AIDS-es árvákat támogató alapítványa számára épített iskolákat a dél-afrikai királyságban a brit hadsereg alakulata segítségével. Ezt egy kéthetes botswanai szafari követte, amelyhez már Harry kedvese, Chelsy Davy is csatlakozott. A pár a jövő héten tér vissza Nagy-Britanniába, ahol a herceg ismét csatlakozik ezredéhez Windsorban.

Címkékgyakorlat