Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Diákolimpia díjazottjainak nyújtott át elismerést a honvédelmi miniszter

Szöveg: Honvédelmi Minisztérium |  2016. június 10. 13:20

Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter Újbuda Önkormányzata által, a kerület iskolái között szervezett diákolimpia díjazottjainak nyújtott át elismeréseket június 9-én, csütörtökön délután, Budapesten.

A miniszter köszöntőbeszédében elismerését fejezte ki a kerületi iskolák igazgatóinak, pedagógusainak és a diákok felkészítőinek, hogy támogató-nevelő munkájuk révén hozzájárulnak a diákok testi, lelki és szellemi fejlődésének gyarapításához.

1596015013

Dr. Simicskó István kiemelte: a jövő nemzedékeinek nevelése során a sportnak kiemelkedő szerepet kell szánni.

„Gyermekeink jövője fontos nekünk és a sport közösségformáló erő, mely olyan értékeket hordoz magában, amelyek kitartásra, sportszerűségre, az egymás iránti tiszteletre tanítanak minket"− hangsúlyozta a honvédelmi miniszter.

1596015013

Olimpikonjaink, sportolóink sikerei, valamint a díjazott iskolák tanulóinak kiemelkedő eredményei is mutatják, hogy nemzettudatunk erősítéséhez nagyban hozzájárulnak a közösen elért sikerek.

1596015013

A díjátadón többek között foci és röplabda sportágban is kiemelkedő eredményeket értek el az iskolák diákjai. A legjobb lány és a legjobb fiú gólkirály elismerő címet is kiosztották.

1596015013