Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Harmadszor is ReGeneráció!

Szöveg: honvedelem.hu |  2012. október 25. 12:07

Október 27-én, szombaton újabb lendületet vesz a ReGeneráció nevű Kormányzati Karrier Expo a Millenárison. A program célja ezúttal is a magyar közigazgatás fiatalos arcának bemutatása és vonzóvá tétele a pályakezdők számára.

1595943626

A ReGeneráció idén is többet nyújt, mint egy egyszerű állásbörze. A szervezők szándéka az, hogy az expó és a köré szervezett programok által a közigazgatás megteremtse a folyamatos párbeszéd lehetőségét a fiatalokkal. A kiállításon ezért idén is bemutatkoznak a minisztériumok és egyes háttérintézmények, a tárcák kiemelt projektjeit és feladatait pedig háttérbeszélgetéseken ismerhetik meg az érdeklődők. A ReGeneráció keretében a kormány immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj-programot.

A korábbi alkalmakhoz hasonlóan a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség is színes programmal készül az eseményre. Bemutatkoznak a helyettes államtitkárságok, ott lesz a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége, valamint a Budapest Helyőrség Dandár szervezetei is képviseltetik magukat. Az „afgán sátorban" a honvédség missziós feladataival ismerkedhetnek meg a látogatók, a toborzóponton pedig a szerződéses lehetőségekről és az Önkéntes Tartalékos Rendszerről kaphatnak felvilágosítást. A rendezvényen sok vezető is részt vesz, akik tájékoztatják az érdeklődőket a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség feladatairól. A tárca sajtóirodája által szervezett megjelenés idén is bebizonyítja, hogy a katonai pálya tele van lehetőségekkel, amelyekre a fiatalok karriert építhetnek.

Az expó szombaton 10 és 16 óra között várja a látogatókat a budapesti Millenáris Park „D" épületében (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.).

A részletes programról a Facebookon ígérnek tájékoztatást a szervezők:

http://www.facebook.com/regeneracio?fref=ts