Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Közös feladatokról egyeztettek

Szöveg: Galambos Sándor |  2018. január 27. 9:42

Hódmezővásárhelyen tartotta évindító helyőrség-parancsnoki értekezletét az MH 5. Bocskai István Lövészdandár. A zártkörű megbeszélésen az együttműködő megyei és városi szervezetek vezetői azokat a kapcsolódási pontokat egyeztették, amelyek terén egymás munkáját segíteni tudják. Abban valamennyi résztvevő egyetértett, hogy 2018. egyik kiemelt feladata hazánk déli határszakaszának a védelme.

1596043873

Az idei év közös munkáinak egyeztetésére hívta együttműködő partnereit dr. Ruszin Romulusz dandártábornok, a Bocskai-dandár parancsnoka. A hódmezővásárhelyi munkaértekezleten részt vettek: Hegedűs Zoltán, Hódmezővásárhely polgármesteri feladatokkal megbízott alpolgármestere; Piros Attila rendőr dandártábornok, Csongrád megye rendőrfőkapitánya; Tikász Sándor büntetés-végrehajtási dandártábornok, az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Szegedi Fegyház és Börtön parancsnoka; Huszár Tibor tűzoltó ezredes, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese; dr. Harkai István rendőr alezredes, a város rendőrkapitánya és Szilágyi Szabolcs tűzoltó százados, a hódmezővásárhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnokhelyettese.

1596043873

A megye katonai szervezeteit Hári László alezredes, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Toborzó és Érdekvédelmi Központ parancsnoka; Huszár Ferenc alezredes, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság 4. Területvédelmi Körzet parancsnoka; és Csepregi Balázs őrnagy, a Csongrád megyei védelmi bizottság titkára képviselték.

1596043873

Fotó: a szerző felvételei