Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Walter Hock Hochheim ismét Budapesten

Szöveg: Antal Ferenc |  2013. szeptember 8. 9:09

Ismét Budapesten oktat a rendőri–katonai közelharc egyik szaktekintélye, Walter Hock Hochheim. A nyugdíjas rendőrtiszt, katonai és rendőri közelharckiképző tavalyi és tavaly előtti nagy sikerű budapesti látogatása után október 4-től három napon keresztül ismét közelharc-szemináriumot tart katonáknak, rendőröknek és civileknek egyaránt.

Hock veterán katona, megjárta Vietnamot, majd több mint 20 évig a texasi rendőrségnél szolgált, éveken át kiképzőként. Ezt követően – többek közt – George Bush és Jimmy Carter korábbi USA-elnökök illetve Rudy Giuliani (New York polgármestere) testőrségének tagja volt.

1595959543

Ma fizetett közelharc-szakértőként dolgozik az USA mind a négy fegyverneménél. Rendszeresen képezi a dallasi rendőrség tagjait. Az elmúlt 16 évben mindemellett évente több mint 2000 rendőr, katona, és civil érdeklődő előtt több mint 40 szemináriumot tartott mintegy 12 országban.

Az októberi szemináriumon Hock a közelharci rendszerének minden elemét oktatja. A kurzuson rendőri/katonai modul, pusztakezes, késharc-, lőfegyveres és ütőfegyveres modulok egyaránt elsajátíthatók. A szeminárium végén ezekből instruktori vizsgát is lehet tenni.

A budapesti képzéssel kapcsolatban információk és jelentkezés a www.hockhochheim.hu oldalon.

Fotó: archív