Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese

LALA0155

India véderőattaséját fogadta a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese

2023. március 20. 20:25

Vijayant Singh ezredest, a hazánkba akkreditált, prágai állomáshelyű indiai véderőattasét fogadta hivatalában Sándor Zsolt altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese március 20-án.

IMG_0552

Dróntechnológia: folyamatos fejlődés

2023. február 14. 19:21

Nem csak az új technológia fejlesztésére kell összpontosítanunk, hanem arra is, hogy a már meglévő technológiákat innovatív, újszerű módon alkalmazza a haderő a védelmi és támadó funkciókra – mondta Sándor Zsolt altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a „Drone Day” elnevezésű konferencián, a szentendrei Görgey Artúr laktanyában, február 14-én, kedden.

olasz_index

Hét eredményes hónap

2023. február 14. 10:58

Massimiliano Careddu alezredes, parancsok vezetésével új olasz kontingens érkezett Magyarországra, a NATO Kiemelt Éberségi Tevékenység Többnemzeti Harccsoportba (enhanced Vigilance Activity Battle Group - eVA BG) február 13-án, hétfőn. A Veszprém melletti Újmajor katonai bázison megrendezett ünnepélyes átadás-átvételi ceremónián Sándor Zsolt altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese méltatta az olasz kontingens munkáját.

Defender_index

A megfelelő ember a megfelelő helyen, a megfelelő tervet hajtsa végre

2023. január 9. 18:46

Magyarországon tartják a Defender Europe 2023 elnevezésű gyakorlatsorozat utolsó tervezői konferenciáját. Az egyhetes szakmai eszmecserén az elmúlt egy év tervezési folyamatait összegzik annak érdekében, hogy a megfelelő ember, a megfelelő helyen, a megfelelő tervet hajtsa majd végre.