Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Léceket csatolj!

Szöveg: Kálmánfi Gábor |  2013. február 8. 10:16

Idén február 21-én rendezik meg az MH Amatőr Síbajnokságot, az eplényi Nordica Síarénában. A sportversenyre február 10-ig ingyen nevezhetnek az arra jogosultak.

Tavaly több mint százan indultak a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége (Hososz) és a Veszprémi Honvéd SE közös szervezésében sikeresen megrendezett síbajnokságon. Kortól és nemtől függetlenül, a szervezők legalább ugyanennyi versenyzőt várnak idén is. Jó hír lehet, hogy a 2012-es versennyel ellentétben a szervezők törekednek arra, hogy ne csupán egy, hanem két futam összesített időeredményeit figyelembe véve szülessen meg a különböző kategóriákban lebonyolított verseny végeredménye.

1595949011

Természetesen nemcsak síléccel, hanem snowboarddal is rajthoz lehet állni. A versenyre február 21-én 8 és 9 óra között az eplényi sícentrumban lehet regisztrálni, de ehhez feltétlenül előnevezés szükséges. Nevezni, név, rendfokozat, születési idő, kategória (sí vagy snowboard), illetve az alakulat nevének feltüntetésével lehet a 32-4064-es HM-számon, vagy faxon a 06 88 543080-as számon, esetleg e-mailben, az [email protected] címre küldött elektronikus levéllel. A helyszínen nevezni már nem lehet.

További részletek a csatolt versenykiírásban!

Fotó: a szerző archív felvételei