Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tizenhatodik alkalommal – a Bozsik Stadionban

Szöveg: Szűcs László |  2011. május 7. 7:03

A Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége (Hososz), a Magyar Futball Akadémia és a Honvéd Sas-hegy Sportegyesület idén is megrendezi a Magyar Honvédség kispályás labdarúgó bajnokságát. A sorban a tizenhatodik bajnokságot június 2-án Kispesten, a Bozsik Stadionban tartják.

1595918163
Az elmúlt évekhez hasonlóan, az idei kispályás labdarúgó bajnokságra is 25-30 csapat jelentkezését várják – mondta el a honvedelem.hu érdeklődésére Bartha László ezredes, a szervezőbizottság elnöke. Hozzátette: a helyszín, vagyis a Bozsik Stadion nagy valószínűséggel szépszámú csapatot vonz majd.

A bajnokságot egyébként a Honvédelmi Minisztérium és háttérintézményei, valamint a Magyar Honvédség alakulatai számára hirdetik meg, a csapatok tagjai között katonák, közalkalmazottak és köztisztviselők is lehetnek. Egy alakulat több csapattal is nevezhet, ennek határideje május 20-a – tette hozzá Bartha ezredes.

„Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a magyar katonák körében még mindig a foci a legnépszerűbb sportág, éppen ezért idén is hatalmas küzdelmeket várunk a gyepen" – mondta a szervezőbizottság elnöke, akitől megtudtuk azt is, hogy a Magyar Honvédség tizenhatodik kispályás labdarúgó bajnokságának megszervezésében fontos szerepet játszik a Magyar Futball Akadémia, egyebek mellett a játékvezetőket is az intézmény delegálja a bajnokságra.

Fotó: Archív