Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Mentorkarácsony Kabulban

Szöveg: kormany.hu |  2011. december 22. 13:11

Átvette feladatait az MH Logisztikai Mentor Csoport negyedik váltása Kabulban, de munkájuk az ünnepek alatt sem szünetelhet.

1595929217
Kerekes Béla alezredes, az MH Logisztikai Mentor Csoport negyedik váltásának parancsnoka a napokban átvette a parancsnoki és szakmai feladatok irányítását, valamint meghatározta a különböző mentorcsoportok vezetői részére a mentorálások rendjét a műveleti területen.

Az Afganisztáni Logisztikai Iskola parancsnoka a magyar váltás fogadásakor köszönetét fejezte ki Kerekes alezredesnek, hogy a mentorálási feladatok mellett segít megoldást találni az afganisztáni iskola katonáinak napi életében előforduló problémákra. A parancsnoki találkozó a jövőbeni sikeres együttműködés reményében zárult.

Bár a feldíszített karácsonyfa ünnepi hangulatot sugároz a magyar táborban, a katonák az otthonról hozott bejgli ízével próbálják feledtetni, hogy az ünnepeket családjuktól távol töltik. A műveleti területen ugyanis az élet az ünnepek alatt itt sem áll meg, és az MH Logisztikai Mentor Csoport, alkalmazkodva Afganisztán helyi kultúrájához, feladatát a 2012-es évben is folytatja majd.

(Kép és szöveg: MH Logisztikai Mentor Csoport)