Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

együttműködési megállapodás

1848-49-es programok_megállapodás_nyito

Látványos rendezvények a Katonai Emlékparkban

2023. március 13. 10:48

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Batthyány Alapítvány kezdeményezésére a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI), a Magyar Női Unió Egyesület, a Magyar Történelmi Társulat, a Görgey Kör Egyesület, a Magyarok Európában Egyesület és a pákozdi Katonai Emlékpark. A megállapodás az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából március 15. és 2024. október 6. közötti időszakban rendezvénysorozat és közös megemlékezések megvalósításáról szól.

Orosháza_HKP_csatlakozás (nyitó)

A 125. középiskola csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz

2022. december 3. 7:15

Ünnepélyes keretek között csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz december 1-én, Orosházán a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, amely így már 125. középiskolaként vesz részt a honvédelmi és hazafias nevelést biztosító képzésben. Az együttműködési megállapodást Vantal Zsolt ezredes, az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred (MH 2. TVE) parancsnoka, Nagy Róbert, az intézmény vezetője és Ördög Endre, az Orosházi Evangélikus Egyházközség igazgatólelkésze látta el kézjegyével.

20221119-kisteleki-gimnazium (2)

Kisteleki gimnázium csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz

2022. november 20. 15:48

A Csongrád-Csanád megyei Kisteleken, az Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Technikum ötödik középiskolaként csatlakozott a honvédelmi és hazafias nevelést célzó Honvéd Kadét Programhoz, november 17-én.

Együttműködés_index

Együttműködés a hit jegyében

2022. október 12. 21:38

Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Eötvös József Kutatóközpont, Vallás és Társadalom Kutatóintézete (NKE EJKK), valamint a Katolikus Tábori Püspökség október 12-én, szerdán, a Ludovika főépület Zrínyi Miklós dísztermében.

HKP Szarvas_nyitó

Szarvason is elindul a Honvéd Kadét Program

2022. június 24. 13:41

Impozáns környezetben, a Szarvas Város Polgármesteri Hivatalának otthont adó egykori Lengyel-palotában írták alá a Honvéd Kadét Programhoz Békés megyében nyolcadikként csatlakozó Vajda Péter Evangélikus Gimnázium együttműködési megállapodását a közelmúltban.