Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Markovits Szilvia törzsőrmester

Püspökszilágy_tömegkezelés (26)

Első parancsnoki feladatok a rendész altisztképzésen

2022. március 27. 7:18

Tömegkezelést gyakoroltak az Acélkocka Altisztképzési Rendszer rendész modulján részt vevő katonák a püspökszilágyi gyakorló- és lőtéren a héten. A feladatok végrehajtását közösen teljesítették a határvédelmi feladatokra felkészülő katonákkal, akik az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár alapkiképzésének végén, március 18-án tettek esküt.

Határlátogatás_1231 (nyitó)

A határon szolgálatot teljesítő katonákat látogatta meg a Magyar Honvédség parancsnoka

2021. december 31. 16:54

A határvédelemben résztvevő katonák több bázisán tett látogatást dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka december 31-én, pénteken. A látogatás során a parancsnok megköszönte a katonák egész éves áldozatos munkáját és felhívta a figyelmet az elkövetkező napok feszes szolgálatellátására is. A látogatáson részt vett Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa is.

Mihócza_déli_határ (nyitó)

Ünnepek alatt is folyamatos a határvédelem

2021. december 29. 17:35

Az MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelékben (MH AIAK) szolgálatot teljesítő katonákat látogatta meg Mihócza Zoltán altábornagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága (MHP) törzsfőnöke december 29-én, szerdán.

20211113-KRK-HKP (5)

Honvéd Kadét Programos diákok jártak a rendészeknél

2021. november 13. 14:12

Az újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium 32 diákja látogatott el a Petőfi laktanyába a napokban, hogy megismerjék az MH Katonai Rendészeti Központot (MH KRK). A program lehetőséget biztosított arra, hogy a fiatalok „testközelből” megtapasztalhassák, milyen a katonai hivatás.

lángoló_gránát_képek (12)

Nemzeti minősítést hozott a rendészeknek a „Lángoló Gránát 2021”

2021. szeptember 27. 14:51

A budapesti Petőfi Sándor laktanya, valamint a püspökszilágyi gyakorló- és lőtér adott otthont szeptember második felében az MH Katonai Rendészeti Központ (MH KRK) „Lángoló Gránát 2021” elnevezésű törzsgyakorlásának.