Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Pápára érkezik a Mikulás

Szöveg: honvedelem.hu |  2008. december 4. 8:51

Azt egyelőre nem tudni, hogy rénszarvasszánon, katonai helikopteren, vagy vadászgépen, de az biztos, hogy december 6-án Pápára, az MH Pápa Bázisrepülőtérre érkezik a Mikulás.

A fehérszakállú a repülőtérre települő NATO Stratégiai Légiszállítási Képesség (SAC) programjának keretein belül üzemeltetett C-17-es szállítórepülőgép-flotta érkezését elősegítő, már Magyarországon tartózkodó külföldi katonák, illetve a magyar egyenruhások gyermekeinek hoz ajándékokat. A rendezvény 10 óra 30 perckor kezdődik a repülőtér nagy hangárjában. A Mikulást a gyermekekkel együtt a népszerű műsorvezető, Barabás Éva várja, aki színes színpadi programokkal gondoskodik a jó hangulatról.

A rendezvényen részt vesz dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter, valamint a 2008-ban a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség által az év versenyzőjének választott, az idei magyar tereprali bajnokságot megnyerő Palik László is. A sportriporter-autóversenyző magával hozza a Gepárdokat, vagyis a Magyar Honvédség Dream Team tereprali csapatának tagjait is, akik a Palik Racing Team segítségével készülnek a magyar tereprali bajnokságra.