Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

ÖHP családi nap

Szöveg: honvedelem.hu |  2008. szeptember 8. 9:08

Az MH Összhaderőnemi Parancsnokság (MH ÖHP) megalakulása óta második családi napját szervezte meg szeptember elején Székesfehérváron az Alba Regia laktanyában.

A katonazenekari gyepshow-val megnyitott rendezvény rengeteg programmal várta az érdeklődőket, melyek közül minden korosztály megtalálta a maga számára legszórakoztatóbbat.

A nagy számban érkezett katonákat és hozzátartozókat Tömböl László mérnök altábornagy, az ÖHP parancsnoka, az egész napos rendezvény házigazdája köszöntötte.

Kihangsúlyozta, hogy a családi nap nem titkolt célja a kikapcsolódás és a vidámság mellett, egymás jobb megismerése a csapatszellem erősítése.
A látogatókat színes kulturális és szórakoztató műsorral, gyermekprogramokkal, ügyességi és sportversenyekkel, különböző bemutatókkal várták a szervezők.
A Honvéd Együttes zenés szórakoztató műsora, a Weekend tánczenekar élő koncertje, a Csolnoky Mozgásművészeti Stúdió táncbemutatója méltán váltott ki elismerést.
A katonai hagyományok tisztelői, a Magyar Királyi Kardforgatók fellépését és a 10. Vilmos Huszárezred Hagyományőrző Egyesület lovasbemutatóját, tapsolhatták meg.

A Szolnokról érkezett és a helyi katonazenekarok színvonalas előadásai a zenekedvelők szívét dobogtatták meg.
Roy & Ádám élő koncertje valamint a Wiener Elements Tánciskola- Székesfehérvár „Hipp – hopp" csoportjának bemutatója osztatlan sikert aratott a fiatalok körében.

1595879744