Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Németh Szilvia őrnagy

Veszprém_nyitó

Veszprémbe látogatott a NATO Szövetséges Légierő Parancsnokság parancsnoka

2021. február 21. 19:30

Magyarországi programjának állomásaként, az MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központhoz látogatott Jeffrey L. Harrigian vezérezredes, a Ramsteinben települt NATO Szövetséges Légierő Parancsnokság parancsnoka február 18-án, csütörtökön.

életmentés_01.12.

Életmentés Veszprémben

2021. január 13. 9:41

Kiemelkedő helytállást tanúsítva életmentésben vett részt az MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ járőrfeladatot ellátó katonája Veszprémben.

korhaz_segítsegnyujtas (2)

Katonák nyújtanak segítséget a kórházakban

2020. november 21. 19:10

Megkezdték tevékenységüket az MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ (MH LMVIK), az MH Pápa Bázisrepülőtér, valamint az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred katonái - az MH LMVIK koordinálásával - Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Vas megye egészségügyi intézményeiben a héten.

többnemzeti látogatás (3)

Többnemzeti látogatás Veszprémben

2020. november 20. 17:35

Veszprémbe, az MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központhoz látogattak a Közép-európai Többnemzeti Hadosztály Parancsnokság ( Headquarters Multinational Division Centre - HQ MND-C) vezetői november 19-én, csütörtökön.

20201105-vagonirozas  (2)

Veterán haditechnikai eszközöktől búcsúztak Veszprémben

2020. november 5. 18:02

Mintegy harminc, a hadrendből kivont technikai eszközt vagoníroztak be az MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ katonái az elmúlt napokban Veszprémben. Az inkurrens járműveket november 5-én, csütörtökön vasúton szállították el az MH Anyagellátó Raktárbázis tápiószecsői tárintézetébe.